Miljövänliga blöjor

Ett bra val

Tygblöjor, tygbindor och andra flergångsprodukter är ett hållbart val på många vis

För oss är det viktigt att erbjuda det bästa för både vuxen och barn. Våra produkter är konstruerade för att ge maximal komfort, med noga utvalda material som andas och för bort fukten från huden.Ett bra val 

För oss är det viktigt att erbjuda det bästa för både dig och ditt barn. Våra produkter är konstruerade för att ge maximal komfort, med noga utvalda material som andas och för bort fukten från huden.

 

Det vi alla föräldrar önskar våra barn är en bra framtid.  Genom att välja återvunna och förnyelsebara material, samt byta ut engångsprodukter till hållbara alternativ gör vi världen en stor tjänst. Små förändringar gör stor skillnad.För miljön 

Det vi alla önskar är en bra framtid. Genom att välja återvunna och förnyelsebara material, samt byta ut engångsprodukter till hållbara alternativ gör vi världen en stor tjänst. Små förändringar gör stor skillnad, flergångsprodukter bidrar till bra besparingar för miljön. Bara genom att använda tygblöjor på ett barn spar miljön på 1 ton sopor!

 

Om du upplever att tygblöjor är något för dig och går helhjärtat in i det så kan du spara upp emot 10000kr på ett barn, och hela 25000kr på barn två!För ekonomin

Flergångsprodukter är mycket prisvärda i längden. Ett tydligt exempel är tygblöjor.
Om du upplever att tygblöjor är något för dig och går helhjärtat in i det så kan du spara upp emot 10000kr på ett barn, och hela 25000kr på barn två!
Tygblöjor behöver inte vara allt eller inget, det viktiga är att du som förälder hittar ditt sätt att ta dig an blöjvärlden. Om man ser till den ekonomiska aspekten i att kunna återanvända en blöja, så räcker de att byta ut en engångsblöja i veckan för att spara pengar.
Det finns en bra andrahandsmarknad för tygblöjor. Andrahandsvärdet är relativt högt. På Facebook finns det en stor och bra community och bra grupper för köp och sälj.
Läs mer om tygblöjans ekonomiska fördelar här.
Tillbaka till blogg

Lämna en kommentar