Byte och returer

Kändes det inte helt rätt? Du kan byta din produkt eller ångra ditt köp.

Som konsument har du rätt att ångra ditt köp, med 14 dagars ångerrätt. Ångerfristen börjar gälla vardagdagen efter att du tagit emot varan du beställt av oss.

För att ångra ditt köp skall varan vara i ursprungligt skick. Varan får inte tvättas eller på annat sätt behandlas. Varan får provas.

Vid nyttjande av din ångerrätt måste du meddela oss. Använd meddelandefältet nedan för att meddela oss vilka varor du vill returnera.

Varan returneras till: Time Ahead Sweden, Gårdshjörne 2b, 432 98 Grimeton, SWEDEN

Om du skickar varor i retur återbetalar vi varans värde men köparen står för returfrakt, leverans och skick av produkterna vid retur. Returer som skickats mot postförskott kommer inte att hämtas ut utan returneras till avsändaren. Varan skall emballeras väl. Om varan på något sätt har skadats eller blivit använd förbehåller vi oss rätten att dra av en värdeminskning motsvarande värdeminskningen jämfört med varans ursprungliga värde på returbeloppet.

Ångerrätten gäller ej för produkter som har specialtillverkats efter konsumentens anvisningar eller har en tydlig personlig prägel efter dina önskemål.

Ångerrätten gäller ej för produkter som har förseglats av hälso- eller hygienskäl där förseglingen har brutits av dig.

Om du väljer att returnera en del av en beställning där erbjudande eller kampanj har utnyttjats, förbehåll vi oss rätten att dra av rabatterat belopp på återbetalning av retur, om returen gör att erbjudandet eller kampanjen påverkas och ej längre uppfylls.

Kontaktformulär