Om oss

Välkommen till Time Ahead Sweden - grundat av två systrar som är passionerade småbarnsföräldrar med en ödmjuk inställning till livet. Vi, Emelie och Marielle har en stark tro på att små förändringar kan göra stor skillnad, särskilt när det gäller hållbarhet och miljö.

Vår resa började med vår passion för att minska förbrukningen av resurser och vår önskan att skapa en bättre framtid för våra barn. Vi testade på tygblöjor och blev förälskade i deras förmåga att minska avfallet och samtidigt spara pengar. Vi insåg snabbt att detta var en produkt som många andra småbarnsföräldrar också skulle kunna dra nytta av.

Vi startade upp samarbeten med noga utvalda producenter och skapade en produktlinje som fokuserar på hållbarhet och klimatvänlighet. Vi vill göra det enkelt för föräldrar att göra ett bra val för miljön och samtidigt spara pengar.

Som småbarnsföräldrar själva, vet vi hur viktigt det är att ha högkvalitativa och pålitliga produkter för våra barn. Vi strävar ständigt efter att förbättra och optimera våra produkter, med vår bakgrund inom produktutveckling och textilindustrin. Vi vill vara säkra på att våra produkter håller högsta kvalitet och att de håller länge, så att de kan användas av flera generationer av småbarn.

Vi är ödmjuka inför småbarnslivet och vi förstår de utmaningar som det innebär. Därför har vi skapat vårt företag med föräldrar i åtanke och vi vill hjälpa till att göra vardagen lite enklare och mer hållbar. Genom att använda våra produkter, kan du känna dig trygg i att du gör ett bra val för miljön och för ditt barns framtid.

Vi tror att varje val räknas och genom att arbeta tillsammans kan vi göra skillnad för vår planet och för kommande generationer. Tack för att du väljer Time Ahead Sweden - tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid för våra barn.

 

Organisationsnummer: 890317-4665

VAT registreringsnummer: SE8903174665

 

Vill du komma i kontakt med oss, är du välkommen att maila oss på info@timeaheadsweden.com eller använda vårt kontaktformulär här på hemsidan.