Om oss

Grundarna av Time Ahead Sweden

Så roligt att du hittat hit!

Välkommen till Time Ahead Sweden - en dröm som förverkligats av två systrar med hjärtan fulla av ambition och driv. Låt oss ta er med på en personlig resa genom våra barndomsminnen, vårt växande band som systrar, och hur dessa erfarenheter har format vårt engagemang för hållbarhet och förändring.

Redan som små flickor hade vi stora drömmar och en oändlig nyfikenhet för världen runt omkring oss. Våra första försök som unga entreprenörer inkluderade att odla och sälja pumpor, leta efter de vackraste stenarna att måla och sälja, och till och med planera att bygga ett helt tivoli på vår gräsmatta. Det sista projektet kanske aldrig blev av, men våra dockor fick uppleva de mest spännande och kreativa åkattraktionerna i vår fantasivärld.

 

”Det är något magiskt med att vara småbarn och ha drömmar som tycks lika oändliga som universum självt”

 

Under dessa tidiga år lärde vi oss om att ha ambitioner och driva våra idéer framåt. Det var dessa tidiga erfarenheter som skulle sätta scenen för vårt framtida samarbete och vårt engagemang för att göra en positiv skillnad i världen.

Vår relation som systrar har alltid varit stark och nära. Vi har delat skratt, drömmar, och utmaningar. Det som en gång var ett skissat projekt av vårt framtida boende, ett parhus med hemliga gångar som förband våra två hem, visade sig vara mer profetiskt än vi någonsin kunde föreställa oss. Idag bor vi som närmsta grannar på den plats där vi växte upp, och vår gemensamma dröm fortsätter att växa.

 

”Det är vår plikt att föra värderingar vidare till våra barn och till världen”

 

Vår resa mot hållbarhet och miljömedvetenhet började här, i vår barndom, där vi lärde oss att ta hand om vår omgivning och använda våra resurser ansvarsfullt. Nu, som småbarnsföräldrar, känner vi att det är vår plikt att föra dessa värderingar vidare till våra egna barn och till världen.

Men det är här vår historia tar en ny vändning. När våra egna barn var små och vi lustigt nog var föräldralediga samtidigt, tog Emelie det första steget och testade de moderna tygblöjorna. Hon visade snart Marielle hur enkelt det kunde vara att minska på sopberget, som i ärlighetens namn växte sig ganska stort. Vi blev helt hänförda av detta nya projekt och barndomens driv vaknade till liv igen.

Vi insåg snart att vi ville dela med oss av vår nyfunna entusiasm till andra föräldrar och började sy tygblöjor för försäljning. Vi älskade feedbacken och era varma ord som drev oss framåt att utveckla våra produkter ännu mer!

Kombinationen av föräldraledighet och vår passion för tygblöjor var en dröm som hade blivit verklighet. Men med ökad efterfrågan var vi tvungna att fatta ett viktigt beslut. Magkänslan sa oss att det var för bra för att låta bli att kunna producera i större skala. Det fanns ju fler föräldrar där ute som kände precis som vi – att känslan av att varje blöja man slapp slänga var en bonus för planeten.

skapande av tygblöjor

Så började vi utforska material och samarbeta med fabriker för att kunna producera i större skala, samtidigt som vår kärlek till produkterna och vår passion för produktutveckling förblev kärnan i Time Ahead Sweden.

 

”Att finna och förädla våra styrkor”

 

Men det finns en sista viktig pusselbit i vår historia som inte får glömmas bort. Vår äldre syster, ja, för vi är egentligen en trio, har alltid funnits där som en hjälpande hand och en röst av förnuft. Hon är nyckeln vad gäller räkenskaper och siffror och hennes förmåga att hålla koll på detaljerna och se till att våra kreativa planer går åt rätt håll är oersättlig.

 

Så är vår berättelse komplett. Vi är systrarna Emelie, Marielle och vår äldre syster som tillsammans har format Time Ahead Sweden. Tack för att ni har valt att vara en del av vår resa. Tillsammans kan vi skapa en mer hållbar framtid för våra barn, för vår planet och för oss alla.

Vi ser fram emot att fortsätta dela den här resan med er och skapa fler fantastiska produkter och upplevelser.

testar tygblöjor